Услуги

„Деко Стил А” ЕООД предлага следните услуги:

Директен внос на текстил за интериора и екстериора, корнизи и декорации от водещи фирми в бранша.

Предлагаме богата палитра от висококачествени материи за завеси, пердета, щори, шалтета, покривки и декорация. Дамаски и кожа за калъфи и претапициране на мека мебел. Огромно разнообразие от артикули, налични на склад. За всички неналични стоки изпълняваме поръчки с максимално бързи и коректни срокове.

Ако имате готова идея, може да си изберете от хилядите мостри на платове в нашия шоурум, за да ги съчетаем с останалата част от Вашия интериор или екстериор.

Консултация и снемане на размери от обекта.

Консултантите ни идват на място с мострени картели, в предварително уговорен ден и час. Намираме решения и за най-нестандартните и абстрактни архитектурни хрумвания.

Изработка на готови изделия.

Изработваме по индивидуални размери пердета, завеси, римски щори, тенти, възглавнички, шалтета, покривки, тишлайфери, салфетки, пуфове, калъфи за столове и дивани. Претапицираме мебели.

Внимателни и перфектни към всеки детайл.

Монтаж и поддръжка.

Извършваме доставка и монтаж на корнизи, щори и изделия от интериорен текстил, поръчани при нас. Почистваме – с химическо чистене или пране. Гладим с професионален парогенератор. Предлагаме поддръжка на всички изработени и монтирани от нас артикули.